Συνάντηση της Ομάδας Πανουκρανικής Πρωτοβουλίας

Ended soon

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση της Ομάδας Πανουκρανικής Πρωτοβουλίας. Στη διαδικτυακή συνάντηση συμμετείχαν 459 Ουκρανοί πολίτες από 35 χώρες. Στην ομάδα πρωτοβουλίας δεν συμμετείχαν, δυστυχώς, όλοι όσοι το επιθυμούσαν, καθώς δεν ήμασταν φυσικά σε θέση να ανταποκριθούμε σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας να σχηματίσουμε επίσημη Αντιπροσωπεία του ουκρανικού λαού.
Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτών των λίγων ημερών καταφέραμε να επεξεργαστούμε ένα έγγραφο στο πλαίσιο του Συντάγματος της Ουκρανίας, το οποίο θα δώσει στον ουκρανικό λαό την ευκαιρία να ενωθεί και να προστατευτεί από τη γενοκτονία παρακάμπτοντας το καθεστώς του προδότη και συνεργάτη Ζελένσκι.
Σήμερα στη συνάντηση της ομάδας πρωτοβουλίας μας επιβεβαιώθηκε το σχέδιο της Διακήρυξης για την προστασία του ουκρανικού λαού. Σύμφωνα με το έγγραφο ο Ζελένσκι ανακηρύχθηκε προδότης του ουκρανικού λαού, και επίσης δηλώθηκε για την πραγματοποίηση της Πανουκρανικής Λαϊκής Συνέλευσης για τη συγκρότηση της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Σήμερα μίλησαν με βάση τα έγγραφα που αναπτύχθηκαν οι ακόλουθοι εκπρόσωποι της ομάδας πρωτοβουλίας: Αλεξάντρ Σεμτσένκο, Αλεξάντρ Σκουμπτσένκο, Πάβελ Ονιστσένκο, Ντμίτρι Βασιλιέτς, Βαλεντίν Ρίμπιν, Μαξίμ Σιχαλέγιεφ και Αντρέι Πονομαρένκο.
Προκειμένου να διασφαλιστεί η νομιμότητα του νέου οργάνου, της Ουκρανικής Λαϊκής Αντιπροσωπείας, καλούμε σε Πανουκρανική Λαϊκή Συνέλευση, όπου κάθε πολίτης της Ουκρανίας, όπου κι αν βρίσκεται, θα έχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ψηφίσει για τη Διακήρυξη της Προστασίας του Ουκρανικού Λαού και να δώσει νόμιμη εντολή στην Ουκρανική Λαϊκή Αντιπροσωπεία.
Η Πανουκρανική Λαϊκή Συνέλευση θα διεξαχθεί από τις 04.03.2023 έως τις 18.03.2023 σε έναν ειδικά σχεδιασμένο ιστότοπο: www.nrvch.com.
Η ψηφοφορία μπορεί να γίνει με την εφαρμογή “Dia”, η οποία, ως γνωστόν, αναπτύχθηκε με χρήματα του ουκρανικού λαού, και μπορεί επίσης να εξακριβωθεί με διαβατήριο πολίτη της Ουκρανίας.
Η ψηφοφορία είναι μυστική και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.